donderdag 3 juni 2010

After midnight...

Vorig jaar juli gingen Nathalie en ik naar een mediafeestje van VT4. Zoals gewoonlijk kwamen we - expres - een uur te laat aan, want we wilden zeker zijn dat we de presentatie al gemist hadden en het feestje al begonnen was. Wij dus naar Brussel met op de achtergrond mijn lievelingsnummer van mijn grote idolen Air Traffic. We komen aan in de AB met de opener "En, hebben we de presentatie gemist?!" waarop een ex-collega "Ja hoor! Alsook een gewéldig optreden. Van Air Traffic". Ik dacht dat ik een geraaktheid kreeg...
2 uur later - met 3 vodka's en een nostaligisch optredentje van AHA! (jep, Per ziet er nog steeds hetzelfde uit als 20 jaar geleden - récht uit het wassenbeeldmuseum!) achter de kiezen - valt Nathalie's oog plots op een groepje jonge gasten in de zaal. "Kim, zijn dat niet de mannen van..." en ja hoor: stoute schoenen aan, haar in de plooi en onszelf effe voorstellen aan Air Traffic! Nog eens 3 vodka's later en lang after midnight ondertussen, sla ik aan de babbel met Brett, waarvan ik eerst dacht dat hij de drummer van de band was (na 6 vodka's werkt m'n geheugen doorgaans wat minder). Achteraf bleek Brett de manager te zijn van de groep. Wat nu eigenlijk veel beter blijkt te zijn, want naast Air Traffic "managet" hij ook nog tal van andere sterren.

En zo komt het dat ik dinsdag gratis naar het concert van Kate Nash mag met Nathalie. Wat een paar stoute schoenen gevuld met 6 vodka's allemaal niet kunnen teweegbrengen... ;-)

1 opmerking: