donderdag 27 mei 2010

Vier (van de zes) grieten op een rij

Woensdag is Dennis z'n avond om op stap te gaan. Klinkt ongelooflijk "op maandag eten we worst met bloemkool en op vrijdag vis met spinazie" - I know. Maar de ervaring heeft ons geleerd dat goeie afspraken ons de beste vrienden maken. Dus ik ben op woensdag thuis, Dennis op donderdag. Gelukkig heten de VijfTV films "Woensdagavond"-films en niet "Donderdagavond"-films, want dan zou ik dat wekelijkse heerlijk genot dus moeten missen!
Gisteren op 't menu: Sex & the City Movie. Vriendinnetjes-tijd!!!!! Birgit, Ariane en Frea komen naar Lint om samen te kijken. Eerst frietjes van 't frituur en dan met z'n 4en naast elkaar op de zetel - "Bring it on Mr Big!"
Voor mij was het de primeur, dus 'k heb echt wel genoten! (De Franse Tuinman als lectuur en nu dit op TV; 'k hoop dat het menselijk brein niet afsterft van zoveel niet-nadenken ;-))

"De meisjes van de klas". Zo noemen we mekaar nog steeds sinds we in 1994 samen afstudeerden aan het middelbaar. En we zijn met z'n 6-en altijd in contact gebleven. Heel vreemd hoe we zoooo hard van mekaar verschillen en het toch al zo lang met mekaar volhouden! Misschien net omdát we zo verschillend zijn. Maar vooral ook omdat we mekaar toestaan om 100% onszelf te zijn.
Koesteren dus die momenten.
En gauw weer een doodle maken voor een nieuwe date ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten