vrijdag 28 mei 2010

Instant genot


Ik heb gisteren genoten.

Nathalie en ik trakteerden Ellen (en onszelf erbij ;-)) op een verwen-avondje in Le Boudoir in Antwerpen. Recht van 't werk de auto inspringen, door de file, zoeken naar een parkeerplekje, teruglopen omdat je ook daar blijkbaar weer tot 21u moet betalen (grmbl!) en dan... trapjes naar beneden waar 3 verwen-bedjes ons naast elkaar staan op te wachten. Een warm dekentje over ons heen en ... instant wegdromen...
Decadent eigenlijk, en ook niet bepaald goedkoop moet ik zeggen. Maar WAT EEN GENOT krijg je ervoor in de plaats! Onbetaalbaar. (Zelfs met een rekening die wijdmonds snakt naar "een nief pré";-))

De sessie eindigde met een schminkbeurt (doe mij maar naturel) en een brushing (doe mij maar naturel) en hopla, de ladies waren klaar om 't stad in te trekken!

Snelle hap op 't Zuid. NOT dus... Na een half uur vloekend rondrijden voor parkeerplaats (inclusief 2 uitvliegers van mezelf en de getuigenis van 2 anderen die mekaar wilden inmaken voor een parkeerplaatsje), toch een plekje weten te bemachtigen. Na een heerlijke pasta nog een wodka-tje in den Hopper. En wanneer we onze jassen aandoen om te vertrekken, zegt een vieze zatte vent - die ik btw nog NOOIT eerder gezien heb, laat staan gesproken! - me plots uit het niets: "blij dat je eindelijk wegbent!". ARREZ.

Ik ben denk ik al aan een nieuwe Boudoir-sessie toe ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten