maandag 22 november 2010

Afronden, leegmaken en stilletjes aan terug bijvullen

Ik ben aan het afronden - yes!
Woensdag doe ik mijn laatste dagje hier. Das plots heel snel en das eigenlijk maar goed ook. Want eens de knop omgedraaid, heeft blijven meestal niet veel zin meer.
Donderdag, vrijdag en maandag ga ik op cursus Indesign. Voorbereiding op m'n nieuwe job en onder 't motto: "Wat je zelf kunt, daar moet je een ander niet voor betalen!". Leuk is dat ik dit samen met Gerdi ga doen, blijkt toevallig. Grappig is bovendien dat Gerdi en ik vroeger samen de wiskunde-debielen van de klas waren: ze moesten nog maar iets beginnen uit te leggen en wij zaten al boven op de kast! Dus hopen we we nu stilletjes dat deze materie onze niet-technische breinen niet gaat overstijgen en dat we misschien in deze les eens primussen mogen zijn!
En dan is er december. Een hele maand thuis... In die maand ga ik opruimen en leegmaken. Zowel in mijn huis als in mijn hoofd. Ik wil fris en opgeladen aan het nieuwe jaar en aan de nieuwe job beginnen!
In december ga ik ook hopelijk een schrijf-inhaalmanoeuvre kunnen aanvatten. Door de drukke laatste weken ben ik nog weinig aan mijn favoriete bezigheid geraakt: noch op m'n blogje, noch voor de krant. En dat vind ik echt ongelooflijk jammer.
Julia Roberts doet aan Eat, Love, Pray.
Bij mij wordt het Finish, Clean, Refill ;-)

2 opmerkingen: