woensdag 16 maart 2011

En wat heeft u gedaan vandaag?

Qualitytime op hoog niveau, het mag gezegd!
Vanmorgen gaan werken; op woensdag start ik vroeg zodat ik om 12.15u aan de schoolpoort kan staan. Kimmie kwam gezellig lunchen en ik ben blij dat ze terug is uit skivakantie; onze dates zijn nl altijd heel erg gezellig! De fles wijn moest op en dat hebben we keurig geregeld. Net genoeg alcoholische stimulansen binnen om vervolgens een veel te grote bestelling bij La Redoute te plaatsen - ik laat me soms verleiden (en moet er eerlijkheidshalve ook nog eens aan toevoegen dat ik net vorige week nog een pak van die andere bellen-en-bestellen-boîte bij de krantenwinkel ben gaan ophalen en dat ik - maak dat mee - niks heb moeten terugsturen omdat het er allemaal even goed uitzag - SHIT toch!!).
Sebiet mijn wat suffe kop in 't chloorwater onderdompelen en gezellig zwembadknuffelen met de dochter. Dan hapje eten met de bomma. In de cafetairia "van de zwemkoem". Ik citeer: "Omdat het eten daar toch altijd zo goed is!" (n.v.d.r. ze bestelt elke keer opnieuw een loempia of garnaalkroketten). Heerlijk toch, die bomma-logica ;-))
En vanavond home alone met het gezelschap van Idool. (Jep, elk jaar opnieuw fan van 't eerste uur. Maar stuur die sletvana met haar F-cup en okergele bieters nu ajb once and for all naar huis!!!).
Love it. Woensdagen. 't Leven kan zo schoon zijn, in al zijn simpelheid... x

1 opmerking: