dinsdag 19 oktober 2010

In een schoon kaderke

Ik heb duidelijke richtlijnen nodig om te kunnen functioneren. Een kader, quoi. En een niet fout te interpreteren planning.
Is dit een fenomeen dat voortkomt uit mijn job als Account, die ik ondertussen bijna 10 jaar doe? Of is dit gewoon intrinsiek aan mezelf? 'k Zou 't begot ni weten.
Maar wat ik wel weet is dat ik zonder structuur en planning raktsjak in no time zenuwen krijg.
Ik vrees dat het journalistenwereldje me dus nog vaak 'de zenuwen' gaat geven, vermits ik enerzijds m'n weg nog moet vinden in deze kader-loze omgeving en gezien je anderzijds nieuws nu eenmaal niet kan plannen. En de waanzinnig handige online tool waarmee je alles in no time kan inputten, werkt uiteraard niet bij mij; daarvoor moet je eerst weer een of andere software downloaden (in de kantlijn: ik moet al braken van ellende als ik er nog maar aan denk dat ik wellicht iets moet gaan downloaden).
Niet dat dit alles m'n enthousiasme tempert hoor. Verre van!
Maar de dingen zien er gewoon zoveel beter uit als ze in een lijstje zit. Een schoon kaderke. In een schoon kleureke. Dat ik zelf heb gekozen. Tegen de dag dat ik mijn keuze moest doorgeven.
Mortzalwelaanmijliggenzekers?!? ;-)

3 opmerkingen:

  1. Gelukkig heb ik niks met kaders ed. Doe mij maar 'losheid', laat me maar klooien. Komt het vast wel goed! Maar ik zou dan ook wel een bijzonder slechte accountant zijn geweest :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. een heel herkenbaar gevoel... ik heb ook graag kaders... maar nog meer lijstje..."plannen" da's mijn ding ;-) tot ergernis van sommigen...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen