woensdag 10 augustus 2011

Op een doordeweekse dinsdag

Wat ik zoal geleerd heb op een doordeweekse dinsdagavond als die van gisteren:
1/ De inwoners van mijn gemeente en buurgemeenten zijn fijne cafégangers. Of het nu dinsdag is of vrijdag; elke dag is goed voor een pintje; de cafés zitten altijd even vol (waardoor je automatisch ook denkt dat het al vrijdag is, met alle gevolgen vandien, maar daarover meer in punt 5).
2/ De Pomp is een fijn café. Als je de gemiddelde leeftijd van 16 tenminste even kan negeren en omdraaien in een positief gegeven, zijnde dat 'sterk + fris' er slechts 5 euro kost (wellicht omdat de gemiddelde wekelijkse pré van een 16-jarige ook maar 10 euro bedraagt).
3/ Je drinkt niet eerst wodka om dan over te gaan op gin (ook al hebben beiden dezelfde kleur). Je denkt grondig na, kiest met volle overtuiging and then you stick with your decision. Dát is verstandig.
4/ Koop geen shampoo van de Carrefour. Er is een goeie reden waarom die dingen 2 euro goedkoper zijn dan de L'Oreal, Elsève en andere 'Because your worth it'-shampoo-vrienden in het rijtje: je kop jeukt er namelijk van.
5/ Een halve dag moeten werken 's anderendaags is NIET hetzelfde als niet moeten werken 's anderendaags.
6/ Mijn vriendin Charlotte is een geweldig fijne madam. Je zal maar de gelukzak zijn die haar tegenkomt en haar hartje mag veroveren.

't Was über-gezellig. Alweer.
En kijk eens wat ik er allemaal van opgestoken heb...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten