dinsdag 23 augustus 2011

Mijn man

Hoogtijd om die lieve man van me eens in de spotlights te zetten en even met jullie te delen wat het nu net is dat hem zo lovable maakt.
Heb je even?

* For starters: mijn man is gewéldig lief.
* He makes me feel like a queen.
* Zelfs na 13 jaren relatie zegt hij nog steeds op regelmatige basis dat hij me mooi vindt.
* Hij is geweldig goed in papa-zijn. Zo goed zelfs dat ik er soms aan twijfel of ik mijn moeder-aanpak niet wat meer in de richting van de zijne moet sturen.
* Mijn man is heel erg slim en gewéldig goed in zijn job. Ik hoop dat zijn baas goed beseft dat hij goud in handen heeft.
* Mijn man is de beste belasting-invuller van heel West-Europa en omliggende straten. Hij is daarnaast ook verantwoordelijk voor onze algehele financiële administratie. Hij heeft het werkelijk al-le-maal onder controle. En oh ja, hoe die mens kan excellen, dat doet N.I.E.M.A.N.D. hem na!
* Ook thuis is hij een hele harde werker: gazon, onkruid, wasje-plasje, containerpark. Geen klus is hem teveel of te vrouwelijk.
* Dennis is een gewéldig tennis-dubbel-maatje. Profiteer er nog even van om met hem te kunnen spelen zolang ik de elleboog van een oud wijf heb, want binnenkort neem ik jullie plaats opnieuw in, beste tennisvrienden ;-)
* Als mijn man zijn schouders onder iets zet, weet je dat het goedkomt: hij organiseert Spaanse avonden en nachten der dubbels dat 't gene naam heeft, zoekt ski-hotels die een groep van 60 personen kunnen herbergen. Noem het, hij regelt het.
* Dennis is 100% tevreden met zichzelf. Geen gezeik over nutteloze zaken. Geen gepieker over dingen die hadden kunnen zijn maar niet zijn. Gewoon blij zijn met wat je hebt en wat er is.
* Hij laat me altijd kiezen wat we op tv zien. Zelfs op de grootste wijven-bleit-programma's komt geen reactie. Omdat hij weet dat die shit me helemaal in m'n nopjes brengt.
* Eigenlijk laat hij me gewoon alles kiezen; van wat we eten, tot waar we op reis gaan, tot welke kleur onze living krijgt. "Ik vertrouw op je goeie smaak" zegt hij dan liefdevol.
* Mijn man heeft de mooiste 'brede schouders' die ik ken. Ze maken hem geweldig stoer in zijn slim-fit hemdjes en ze zijn tegelijk het allerbeste opvangcentrum bij baaldagen.
* Hij maakt de mooiste dochters van de hele wereld.

Maar weet je waar ik eigenlijk nog het meest van hou?
't Feit dat ik bij hem
steeds 200% mezelf kan en mag zijn.
En wat kan je als vrouw nu eigenlijk meer wensen?
Behalve misschien dat hij voor altijd mijn allerliefste man wil blijven...
Loveyalots lieverd xxx

1 opmerking:

  1. Alrighty, nog maar eens bevestiging dat ik echt wel de foute man in huis had (buiten dat van die mooie kindjes..)
    Heeft hij nog single broers :-)? x

    BeantwoordenVerwijderen