woensdag 8 december 2010

Et c'est parti!

Na 2 weekends weg, waarbij het laatste eigenlijk bijna een week duurde, zijn we terug thuis en ben ik eindelijk (eindelijk!) aan mijn lijstje kunnen beginnen. Ik heb vanmorgen kasten herschikt en brol weggegooid dat het geen naam heeft. Eigenlijk zou een mens om 't jaar moeten verhuizen om al z'n rotzooi de juiste plaats te geven. Zo vond ik in de kast 37 grote Delhaize-zakken. 37!!! Ik vergeet ze nl keer op keer mee te nemen naar de wikel, waardoor ik er telkens genoodzaakt en met een grote vloek nieuwe moet kopen. (anyone else?!)
Opkuisen doet deugd. Let wel: niet te verwarren met kuisen, want daar heb ik dan weer een waanzinnige hekel aan. De spijtige conclusie blijft echter dat we beter een villa van 16m breed hadden gebouwd ipv de kleinste HOB van de straat, want zelfs door meer weg te gooien dan Dennis ooit in mijn plaats had gedurfd, blijven er nog veel te veel dingen op foute plaatsen staan. Soit, een mens doet maar wat hij kan, niwaar?
Ik word dagelijks meermaals gewezen op mijn geweldige luxe-positie van 1 maad lang thuis zijn. Sinds gisteren is het bij mezelf ook helemaal doorgedrongen. Dit zou echt een verworven recht moeten zijn voor iedereen die hard werkt voor z'n centjes. Ik denk dat ik morgen aan een spandoek begin: "Iedereen in december thuis!" ;-)

3 opmerkingen:

 1. Kim for president!!!!!!!!!!
  Ik durf ze niet te tellen maar ik kom ongetwijfeld aan minstens evenveel van die grote plastieken zakken...tel daar de Ikea-zakken nog bij (want wel handig, maar ge vindt er nooit ene als ge 'm nodig hebt) en ja, de rekening is rap gemaakt ;-)
  Geniet trouwens van je maandje en dan volle gas ertegen aan! Ik passeer nooit nog ne Foodmaker zonder aan u te denken ;-)

  groetjes!!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dus als ik nog eens aan de kassa van de delhaize sta zonder zak mag ik jou bellen?
  liefs,
  e

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Britt: blij dat er nog mensen mijn frustratie delen ;-)
  @ Evy: be my guest - please!! ;-))

  BeantwoordenVerwijderen